fbpx
Av Stein Tore Andersen, Norsk Skogmuseum – 

Vi ønsker velkommen til den 59. utgaven av De nordiske jakt- og fiskedager på Norsk skogmuseum 10. – 13. august 2023. Norges viktigste møtested for friluftsfolk, jegere og fiskere.

Årets høydepunkt nærmer seg, og vi gleder oss. Vi har et spennende program med foredrag, seminar, aktiviteter og opplevelser. Her kan du oppleve de tradisjonelle aktivitetene og vi har en del nytt på programmet.

Fra programmet kan vi nevne blant annet foredrag med Johanne Refset; psykolog med sovepose, jaktforedrag med Kristoffer Clausen, foredrag med Thor Gotaas om tømmerkoier og skogsarbeidere, foredrag om lokkjakt ved Joar Søhol og seminar om hund på fredag.

Barnas jakt- og fiskedager, fiskerøyking, håndverkstorg, knivtorg, aktiviteter med NJFF, fisking, skogbrannhelikopteret fra DSB vil demonstrere slukking fra lufta, behandling av felt vilt og mye mer står også på menyen.

Nordisk mesterskap i Stihl Timbersports arrangerer på arenaen vår under jakt- og fiskedagene fra Stihl-scenen. Her blir det spektakulære konkurranser, demonstrasjoner og mye action.

Elverumsutstillingen for jakthunder er lørdag 12. august og valpeshow på søndag.

Vi får besøk av over 200 utstillere med flotte produkter innen jakt, fiske og friluftsliv.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen på jakt- og fiskedagene i august. For mer info, priser, åpningstider og program gå inn på vår hjemmeside www.skogmus.no

Pin It on Pinterest

Share This