fbpx
Villreinrådet har gleden av å annonsere årets fagdag som finner sted 5. – 6. juni på Park Hotell i maleriske Voss. Dette er en unik mulighet for alle interesserte å dykke ned i aktuelle temaer som berører villreinens verden, fra stortingsmeldinger og kvalitetsnormarbeid til dyrehelse og etiske aspekter ved overvåkning.

I løpet av disse to dagene, fra lunsj til lunsj, vil deltakerne bli beriket med innsikt fra departementer, direktorater, forskere, og andre nøkkelpersoner innen forvaltning og relaterte felt. Diskusjoner vil spenne over en rekke temaer, inkludert re-etableringen i Nordfjella og prøvetaking under jakt, for å nevne noen. Dette er en gylden anledning til å nettverke, dele kunnskap og engasjere seg i viktige diskusjoner som former fremtiden for villreinen og dens habitat.

Arrangementet er åpent for alle, med en total kostnad på ca. 3700,- som inkluderer fullpensjon med overnatting, en tre-retters middag med vin og to lunsjer. Det sosiale aspektet vil bli ivaretatt med rikelig med muligheter for samvær og diskusjoner i avslappede omgivelser.

Park Hotell Vossevangen er det reservert 76 enkeltrom, med mulighet for ekstra rom ved behov. Vi oppfordrer interesserte til å melde seg på snarest for å sikre plass. Påmeldingsfristen er satt til 1. mai, men tidlig påmelding anbefales.

For påmelding, vennligst kontakt Christian Hillmann på e-post: christian.hillmann76@gmail.com med ditt navn, telefonnummer og e-postadresse. Gi også beskjed om eventuelle spesielle matbehov.

Vi ser frem til en inspirerende samling og håper å se mange av dere på Voss for å dele denne unike opplevelsen. Husk å spre ordet og inviter alle som kan være interessert. Vi ønsker dere alle en fantastisk vår og håper på et givende møte på Voss!

Har du spørsmål eller trenger mer informasjon, ikke nøl med å ta kontakt. Vi gleder oss til å se dere der!

 

Pin It on Pinterest

Share This